четвъртък, 17 май 2018 г.

Омлетът на Майка Пуляр

4 коментара:

  1. Йоли,
    правила съм подобен омлет с разбити на сняг белтъци.Но е малко по - различен - белтъците и жълтъците се смесват, а омлетът се прави на котлон, след това се запича във фурната.Става като твоят също така пухкав, но твоят по този начин е на пластове / жълтък, белтък /, а моят е в една обща смес.Но и двата омлета според мен ще са еднакво вкусни и много пухкави.
    Поздрави и успешен ден !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, Ели, и такъв омлет има. Изобщо са най-разбични. Японците също имат много интересни омлети. Радвам се, че и този ти хареса. Благодаря ти!

      Изтриване
  2. Изглежда апетитно и прекрасно! Поздравления!

    ОтговорИзтриване